Nokia N97 saapuu Suomeen 9. heinäkuuta

Nokia on ilmoittanut lehdistötiedotteella, että sen odotettu N97-lippulaivamalli saapuu Suomessa kauppoihin 9. heinäkuuta. Uutuuden suositushinta Suomessa on 729 euroa ja sen voi ennakkotilata itselleen muun muassa Nokian Online -verkkokaupasta.

Suomalaiset joutuvat tällä kertaa odottamaan Nokian uutuutta hieman yhdysvaltalaisia pidempään. Puhelinta myydään nimittäin jo USA:n lippulaivamyymälöissä, joista sen voi hakea itselleen 699,99 dollarilla eli noin 505 eurolla.

Nokian Nseries-tuotesarjan vastaavan johtajan Juha Kokkosen mukaan Nokia N97 -malli on merkittävä edistysaskel kohti Nokian visiota henkilökohtaisesta Internetistä. ”Ovi-palvelun kautta saatavaan musiikkiin, karttoihin, peleihin ja mediaan yhdistettynä Nokia N97 -mobiilitietokone muuttaa Internetin käytön kokemukseksi, joka mukautuu täydellisesti laitteen omistajan tarpeisiin ja kiinnostuksen kohteisiin.

Nokia N97 tuo puhelimen aloitusnäkymään käyttäjän tärkeimmät ihmiset, sosiaaliset verkkoyhteisöt ja uutiset. Yksilöitävää aloitusnäyttöä voi muokata erilaisilla widgeteillä, jotka tuovat reaaliaikaista tietoa suoraan laitteeseen. Widgeteistä löytyy esimerkiksi sosiaalisen median palveluita kuten Facebook ja kansainvälisiä uutispalveluita kuten Bloomberg ja Reuters, sekä ostos- ja säätietopalveluita, kuten AccuWeather.

Uutuusmallin muihin ominaisuuksiin kuuluvat suora pääsy Ovi Kauppaan, 3,5 tuuman kallistuva kosketusnäyttö, 32 gigatavun sisäinen muisti, A-GPS, WiFi ja viiden megapikselin kamera.

2 kommenttia

  1. Laite, jossa ei ole skandeja näppäimistössä ja joka ei tue Ylen nettipalveluita vaikuttaa hyvin turhalta.

  2. sanos muuta kuka sitä yleä tarvitsee kun se o ihana perseestä:O

Kommentointi on suljettu!