Saunalahti paketoi Nokia N97:n mukaan kaikenkattavan TotaaliMax-liittymän

Teleoperaattori Saunalahti tarjoaa Nokia N97 -lippulaivamallin kanssa TotaaliMAX-liittymää, joka sisältää 3000 minuuttia puheluita ja videopuheluita, 3000 kpl teksti- ja kuvaviestejä sekä 5 Mbit/s mobiililaajakaistan. Elisan tuotejohtajan Panu Lehden mukaan kyseessä on ensimmäinen pakettiliittymä jossa on vakiona jopa viiden megan nopeudella toimiva mobiililaajakaista.

Halusimme paketoida Nokia N97:n kanssa ainutlaatuisen liittymän, joka sisältää kaiken tarvittavan yhdellä kuukausimaksulla ja mahdollistaa siten mobiilitietokoneen ominaisuuksien täysipainoisen hyödyntämisen”, kertoo Panu Lehti.

TotaaliMAX-palvelupaketin kuukausimaksu on 59,95 euroa (liittymän osuus 32,95 euroa ja laitteen 27 euroa) 24 kuukauden määräaikaisella sopimuksella. TotaaliMax-palvelupaketissa laitteen voi maksaa myös kertamaksulla, jolloin sen hinta on 648 euroa. Liittymää tarjotaan tällä hetkellä ainoastaan N97-mallin kanssa.

Nokia N97:n toimitukset alkavat heinäkuussa.

2 kommenttia

  1. Kun kaksi vuotta on kulunut, niin ostaja on köyhtynyt 1440 euroa. Ainakaan tuolla sopimuksella ei ole järkevää ostaa tätä puhelinta.

  2. En tiedä mitä nyt tarkoitat!? Ai että puhelimen hinnaksi jäisi 1440€ Ajatteleppa että tuohon hintaan sisältyy vielä puhelut laajakaistat tekstarit…. Niin eipä ole paha hinta tuo 1440 ainakaan itselle, mutta riippuen että jos puhelimen ostat sen takia että pistät sen johonkin koristeeksi niin asiahan on aivan toinen 😀 Järki käteen

Kommentointi on suljettu!