Nokia Ovi Maps 3.0 -karttasovellus pian valmis

Nokia Ovi Maps 3.0 beta

Nokia Beta Labs on julkaissut omien sanojensa mukaan viimeisen beta-version tulevasta Ovi Maps 3.0 -karttasovelluksesta. Kyseessä on seuraava versio Nokian ohjelmasta, joka on tunnettu tähän asti nimillä Kartat ja Maps. Uuden version myötä nimi näyttää kuitenkin muuttuneen Nokia Ovi Mapsiksi.

Nokia Beta Labsin mukaan sovellus on nyt erittäin lähellä lopullista muotoaan ja jos mitään yllättävää ei tapahdu, niin se tullaan levittämään pian miljoonille käyttäjille. Testaajilta toivotaan kuitenkin edelleen palautetta, jotka otetaan huomioon tulevissa versioissa.

Nokia Ovi Maps 3.0:n tuoreimman beta-version parannuksiin kuuluu tuki Nokian kosketusnäyttöpuhelimille (5800 XpressMusic ja N97). Niiden lisäksi sovellus toimii S60 3rd Edition FP1– ja S60 3rd Edition FP2 -puhelimissa, joihin lukeutuvat muun muassa N95, E75 ja N96.

Itse sovellus on saanut paljon uusia ominaisuuksia. Mukana on nyt säätiedot, nopeusvalvontakameroista varoittava toiminto osassa maita, liikennetietopalvelun hyödyntäminen useammissa maissa ja lisää kiinnostuksenkohteita (POI). Sovelluksen yleistä nopeutta on myös parannettu ja erityisesti kartan zoomaamisen kerrotaan toimivan nyt huomattavasti aiempaa jouhevammin.

Nokia Ovi Maps 3.0 Beta -ohjelman voi ladata Beta Labsistä.