Nokia E71:n seuraaja vuoti nettiin: E72

Nokia E72

Nokian huippusuosittu E71 näyttää saavan tulevaisuudessa jatkoa E72-mallin muodossa. YouTube-videopalvelussa leviää promovideo, jossa esitellään uutta ja vielä julkaisematonta Nokia E72 -älypuhelinta. Video on lähetetty palveluun Nokian virallisen YouTube-kanavan kautta, joten kyseessä on lähes varmuudella aito malli.

Nokia E72:n ominaisuuksia ei tiedetä vielä tarkasti, mutta videosta käy selväksi, että mukana on ainakin viiden megapikselin kamera. Puhelimessa näyttäisi myös olevan optinen navigointinäppäin, joka toimii hipaisumenetelmällä.

Ulkoisesti uutuusmalli muistuttaa hyvin paljon E71:tä. Puhelimen muotoilu on tuttua ja siinä näyttäisi olevan edeltäjänsä tavoin metalliset kuoret. Näyttö vaikuttaisi olevan kooltaan 2,4 tuumaa, aivan kuten E71:ssä.

Video hävisi pian Nokian viralliselta YouTube-kanavalta, mutta se ehdittiin kuitenkin poimia talteen. Video on nähtävissä täällä.

Lähde: EngadgetMobile

3 kommenttia

  1. Ei ole Nokian linja mihinkään muuttunut: tuodaan markkinoille usein vain vähän erilaista luuria mahdollisimman nopeasti. Järkevämpää olisi oikeasti keskittyä parantamaan niitä puhelimia! Applen kerran vuodessa tapahtuva julkaistutahti on hyvä.

    1. Täh. Tässähän on ominaisuuksia paljon enemmän kun Iphonessa, ja moni asia on muuttunut. Hiljaa fanboy.

  2. ”Applen kerran vuodessa tapahtuva julkaistutahti on hyvä.”

    Onhan E71:n julkaisusta jo (ainakin) vuosi, kuten iPhone 3G:nkin. Totta, että päivitykset eivät ole mullistavia, mutta sama on asian laita Applenkin 3G S:n kohdalla. Ei sillä, että ko. puhelimet sen erityisemmin kilpailisivat samoista käyttäjistä.

Kommentointi on suljettu!