Nokialta uusi kosketusnäyttöpuhelin: 5530 XpressMusic

Nokia 5530 XpressMusic

Nokia esitteli E72-mallin ohella Connection 2009 -tapahtumassa myös uuden kosketusnäyttöpuhelimen, joka kantaa nimeä 5530 XpressMusic. Yhtiön omien sanojen mukaan uutuus seuraa suositun 5800 XpressMusicin jalanjälkiä. Kyseessä on nuorekas puhelin, josta löytyy tyylikäs teräksinen kehys ja joka tulee saataville kaikkiaan viidellä eri värivaihtoehdolla.

Ominaisuuksiltaan 5530 XpressMusic sijoittuu hieman 5800 XpressMusiciä alemmas. Siitä löytyy muun muassa EDGE, Bluetooth, WLAN, microSD-muistikorttipaikka, 3,2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, LED-salama ja 2,9 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 640 x 360 pikseliä. Puhelimesta uupuvat kokonaan 3G-yhteydet.

Puhelimen kotinäkymä on varustettu Contact Bar -ominaisuudella, joka näyttää käyttäjälle 20 tärkeintä yhteystietoa. Kotinäkymästä löytyy myös pikakuvakkeet suosittuihin palveluihin, kuten Facebookiin ja MySpaceen.

Kooltaan Nokian uutuus on 104,0 x 49 x 13 millimetriä ja se painaa 107 grammaa.

Nokia 5530 XpressMusic saapuu myyntiin vuoden kolmannella neljänneksellä.

2 kommenttia

  1. Ja 3G:n puuttuessa ilmeisesti etukamera ja videopuhelu ovat lähteneet tökkimään. Tosin, eihän noita ominaisuuksia monikaan käytä. Itse ainakin käytän yleensä WLANia netin selailuun ja nämä featuret riittäisivät hyvin.

Kommentointi on suljettu!