Samsungilta neljä uutta puhelinta: Omnia II, Omnia PRO B7610, Omnia PRO B7320 ja Omnia Lite

omina_ii-omnia_pro_7320-omnia_lite

Korealainen Samsung on laajentanut tänään Omnia-mallistoaan kaikkiaan neljällä uudella mallilla. Uutukaisten joukkoon kuuluu kolme kosketusnäyttöpuhelinta, jotka ovat Omnia II, Omnia PRO B7610 ja Omnia Lite. Malliston neljäs jäsen, Omnia PRO B7320, on sen sijaan varustettu näytön alapuolelle sijoitetulla QWERTY-näppäimistöllä ja tavallisella näytöllä.

Samsung Omnia II on Windows Mobile -pohjainen älypuhelin, josta löytyy massiivinen 3,7 tuuman WVGA-näyttö, joka on toteutettu AMOLED-tekniikalla. Puhelimen keskeisiä ominaisuuksia ovat HSUPA 5.76Mbps, HSDPA 7.2Mbps, WiFi ja jopa 48 gigatavuun laajennettavissa oleva muisti. Uutuudella voi myös tallentaa DVD-tasoista videokuvaa.

Omnia II:sta löytyy yhtiön TouchWiz-käyttöliittymän uusi 2.0-versio. Sen luvataan tarjoavan muun muassa 3D-efektejä.

Omnia PRO 7610

Omnia PRO B7610 on kosketusnäytöllä varustettu QWERTY-puhelin, jonka ominaisuuksista yhtiö ei vielä kertonut kovinkaan paljon. Siitä sanotaan kuitenkin löytyvän ainakin WiFi, HSDPA, GPS ja viiden megapikselin kamera. Uutukainen on varustettu AMOLED-näytöllä, jonka kokoa ei tiedetä vielä varmuudella.

Joukon erikoisuus on Samsung Omnia PRO B7320. Siitä löytyy muun muassa Nokia E71 -mallista tuttu näytön alle sijoitettu QWERTY-näppäimistö, WiFi, kolmen megapikselin kamera ja FM-radio. Puhelimessa pyörii Windows Mobile ja siinä kerrotaan olevan hyvät valmiudet pikaviestittelyyn ja sosiaalisten palveluiden, kuten Facebookin käyttöön.

Omnia Lite on kosketusnäyttöpuhelin, joka on varustettu TouchWiz 2.0 -käyttöliittymällä. Puhelin tukee ladattavia widget-minisovelluksia ja sen ominaisuuksiin kuuluvat Opera-selain, HSDPA, WiFi, A-GPS ja kolmen megapikselin kamera.

Korealaisvalmistaja ei vielä paljastanut uutukaisten saatavuus- ja hintatietoja.

1 kommentti

  1. Kaikissa Samsungin Omnioissa on windows mobile käyttöjärjestelmä. Poikkeuksena Omnia HD, joka joillain alueilla tulee myyntiin Omnia nimellä, vaikka siinä onkin symppari. Se taas johtuu siitä, että Samsung päätti Omnia nimen varaamisesta vintoosille vasta Omnia HD:n julkaisun jälkeen.

Kommentointi on suljettu!