iPhone OS 3.0 -päivitys ladattavissa

iTunes iPhone 3.0

Applen iPhone OS 3.0 -päivitys on saapunut ladattavaksi iTunesiin. iPhone-käyttäjät voivat ladata uuden version yhdistämällä puhelimensa USB-johdon avulla tietokoneeseen ja painamalla iTunes-ohjelmasta löytyvää ”etsi päivityksiä” -näppäintä.

Apple on hehkuttanut uutta iPhone OS 3.0 -käyttöjärjestelmää jo maaliskuusta lähtien. Yhtiön lupaa sen tuovan mukanaan jopa 100 uudistusta, joihin kuuluvat muun muassa MMS-viestit, vaakatasossa toimiva näppäimistö ja kopio-liitä-ominaisuus.

iPhone OS 3.0 -päivitys on ilmainen iPhone-käyttäjille. iPod Touch -mediasoittimen omistajat joutuvat pulittamaan siitä 7,99 euroa.

2 kommenttia

 1. Omia havaintoja uudesta päivityksestä:
  – ä- ja ö-kirjaimet löytyvät omien näppäimien takaa
  – Safari on vikkelämpi
  – Kopio-liitä-ominaisuus toimii hyvin
  – YouTubeen voi kirjautua
  – Haku tuntuu nopealta

 2. Ä- ja ö-kirjaimet, ja tuo kopioi-liitä ominaisuus on omasta mielestä parhaat uudistukset. Ehkä jos ois iPhone niin tuosta haustaki vois olla enemmän hyötyä. Touchilla sille ei oikein oo käyttöä. Ja tietysti stereo bluetooth on aivan loistava juttu. Jos vaikka tulis ostettua langattomat kuulokkeet.

Kommentointi on suljettu!