Samsung C6625 saapui testiin

Samsung C6625

Samsungin mesepuhelimenakin tunnettu C6625-älypuhelin saapui eilen MobiiliBlogin testattavaksi. Samsung C6625 on Windows Mobile 6.1 -käyttöjärjestelmällä varustettu kompaktin kokoinen puhelin, josta löytyy muun muassa 2,6 tuuman näyttö ja sen alapuolelle sijoitettu QWERTY-näppäimistö. Uutukaista voi rakenteeltaan verrata esimerkiksi Nokian E63-malliin.

Samsung C6625:tä mainostetaan erityisesti pikaviestittelyyn soveltuvana puhelimena. Ensituntuman perusteella uutuusmallissa on potentiaalia mesepuhelimeksi, kiitos sopivan kokoisen rakenteen ja näppäimistön, josta löytyy ä- ja ö-kirjaimet.

Puhelimesta tullaan julkaisemaan testi seuraavien viikkojen aikana. Voitte jättää alle kommentteja asioista, joita haluaisitte käsiteltävän tulevassa testissä.