iPhone 3GS kerää kehuja nopeudestaan ja parantuneista toiminta-ajoistaan

Uusi iPhone 3GS saapuu myyntiin Yhdysvalloissa huomenna. Useat sivustot ovat kuitenkin jo julkaisseet ensimmäiset arvostelunsa uudesta iPhonesta, joka tarjoaa muun muassa nopeamman prosessorin, enemmän muistia ja sisäänrakennetun kompassin.

Mac Rumors on onnistuneesti kerännyt tuoreiden arvosteluiden keskeisimmät kohdat selkeään listaan, josta näkee pikaisesti, mitä uudesta iPhonesta ollaan yleisesti mieltä. Lähes jokaisessa arvostelussa kehutaan iPhonen parantunutta nopeutta ja esimerkiksi Walt Mosseberg kehuu iPhone 3GS:ää selvästi edeltäjäänsä nopeammaksi.

Perusohjelmien kuten Safarin, Mailin ja kameran sanotaan avautuvan uudella mallilla huomattavasti 3G-versiota sutjakkaammin. CNet-sivuston mukaan nopeammin avautuvien ohjelmien lisäksi itse puhelin käynnistyy aiempaa nopeammin. Mittauksien mukaan iPhone 3G käynnistyy 50 sekunnissa, kun uutuusmalli on toimintavalmis jo 26 sekunnissa.

Yleisesti kehuja saavat myös parantunut akun kesto ja videokuvaustoiminto. Engadget kehuu videokuvausta varsin vaikuttavaksi ja Gizmodo on yllättynyt, että uudessa mallissa on todella saatu parannettua toiminta-aikoja.

iPhone 3GS on saanut siis varsin positiivisen vastaanoton. Yleinen mielipide näyttää olevan, että kyseessä on ehdottomasti yksi parhaista älypuhelimista. Nykyisille iPhone 3G -käyttäjille päivitys saattaa olla kuitenkin turhan pieni, koska perusidealtaan puhelin on edelleen samanlainen.

Lähde: Mac Rumors