iPhone OS 3.0 murtui, UltraSn0w saataville huomenna

iPhone 3G S OS 3.0

The iPhone Dev Team on onnistunut murtamaan eilen käyttäjille julkaistun iPhone OS 3.0 -käyttöjärjestelmän operaattorilukon. Tiimi sai murrettua uuden käyttöjärjestelmäversion jo pari päivää ennen päivityksen saapumista ladattavaksi, mutta itse UltraSn0w-murtamistyökalu julkaistaan käyttäjille tämä hetkisten tietojen mukaan perjantaina eli huomenna.

Huomenna saataville tulee Yhdysvalloissa myös uusi iPhone 3G S, josta löytyy luonnollisesti iPhone OS 3.0 -päivitys vakiona. Vielä ei ole kuitenkaan varmaa, toimiiko UltraSn0w-työkalu tulevan iPhone-version kanssa. Asian suhteen ollaan kuitenkin optimistisia, koska iPhone 3G S -mallissa odotetaan olevan sama baseband-versio kuin nykyisessäkin.

The iPhone Dev Team on julkaissut videon todisteeksi iPhone OS 3.0:n operaattorilukon murtumisesta.