O2: iPhone 3GS:n myynti alkoi iPhone 3G:tä vauhdikkaammin

Uuden iPhone 3GS:n saapuminen kauppoihin muun muassa Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa 19. kesäkuuta ei ole saanut aikaan samanlaista yleisöryntäystä katujen varsille, kuin mitä nähtiin aikanaan alkuperäisen iPhonen ja iPhone 3G:n kanssa. Suositun tekniikkablogi Engadgetin julkaisema kuva Applen Lontoon lippulaivamyymälän edestä osoittaa, että paikalla ei ollut kuin muutama jonottaja. Tilanne oli sama myös New Yorkin myymälän edessä, uutisoi Engadget.

Katujen varsilta napatut kuvat eivät kerro kuitenkaan koko totuutta kolmannen sukupolven iPhone-älypuhelimen myynnistä, koska Apple tarjosi tällä kertaa mahdollisuuden ennakkotilauksen tekemiseen. Suurin osa asiakkaista on siis luultavasti päättänyt jättää jonottamisen väliin ja tilannut iPhone 3GS:n suoraan kotiin.

iPhone 3GS on saanut hyvän vastaanoton ainakin Isossa-Britanniassa, kertoo operaattori O2. Yhtiön tiedotteen mukaan iPhone 3GS on käynyt avajaispäivänä selvästi edeltäjäänsä paremmin kaupaksi. Suomeen uuden iPhone-mallin odotetaan rantautuvan heinäkuussa.

Apple esitteli uuden iPhone 3GS -mallin 8. kesäkuuta. Puhelimen uudistuksiin edeltäjäänsä verrattuna kuuluvat muun muassa nopeampi prosessori, parempi kamera ja sisäänrakennettu kompassi. Uutuusmalli on kerännyt paljon kehuja eri verkkojulkaisujen testeissä.