Nokia Ovi Suite 2.0 Beta ladattavissa

Nokia Beta Labs on julkaissut tulevaisuudessa PC Suite -ohjelmiston korvaajaksi suunnitellusta Ovi Suite -ohjelmistosta 2.0 Beta -version. Nokia Ovi Suite on tehty helpottamaan matkapuhelimen ja tietokoneen yhteiseloa. Uuden 2.0-version kehutaan olevan aiempaa käyttäjäystävällisempi täysin uudistetun käyttöliittymän ansiosta.

Nokia Ovi Suite 2.0 Betan avulla käyttäjä voi muun muassa siirtää viestejä, yhteystietoja, kuvia, videoita ja musiikkia tietokoneen ja Nokia-puhelimen välillä. Sillä onnistuu myös tietojen varmuuskopiointi ja puhelimen ohjelmiston päivittäminen. Yhtiö sanookin ohjelman suunnittelun tähtäävän siihen, että Ovi Suite on tulevaisuudessa ainut Nokian ohjelma, joka käyttäjän tarvitsee asentaa kotikoneelle.

Uuden Ovi Suite -ohjelman pitäisi olla yhteensopiva kaikkien S60 3rd Edition-, S60 5th Edition– ja S40 6.1 -puhelinten kanssa. Ohjelma vaatii toimiakseen PC-koneen, josta löytyy Windows XP– tai Windows Vista -käyttöjärjestelmä.

3 kommenttia

  1. Hmmm. Nokia hankki Norjalaisen Trolltechin taannoin omistukseensa. Milloin Nokia julkaisee ensimmäisen kaikilla käyttiksillä toimivan Ovi Suiten? On hieman merkillistä ettei QT-kirjastoa hyödynnetä näinkin keskeisen ohjelmiston koodaamisessa..

    1. Sori. Lukaisin Nokian tiedotteen kommentoinnin jälkeen. On se tehty ”cross-platform QT”-softalla. Hyvä! Linux/OSX-versioita tässä odottelen.

      1. Hyvä tietää! Itsekin OSX-käyttäjänä toivon, että tällaiset softat saapuvat myös Maciin 🙂

Kommentointi on suljettu!