Sony Ericsson esitteli T715-liukukansipuhelimen

Sony Ericsson T715

Japanilaisruotsalainen matkapuhelinvalmistaja Sony Ericsson on esitellyt tänään uuden liukukansipuhelimen mallinimeltään T715. Kyseessä on yhtiön mukaan kompakti ja hienostunut puhelin, joka sopii erityisen hyvin viestittelyyn, kiitos suurten näppäinten ja ison fonttikoon.

Puhelimesta löytyy niin sanottu älykästyöpöytä, joka muistuttaa käyttäjää esimerkiksi tulevista tapaamisista ja merkkipäivistä. Viestittelyn ystävälle puhelin tarjoaa helpon tavan selata menneitä keskusteluja uutta viestiä kirjoitettaessa.

Sony Ericsson T715:n keskeisiä ominaisuuksia ovat HSPA, Bluetooth, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka ja 3,2 megapikselin kamera kuvausvalolla. Puhelimen näyttö on 2,2 tuumaa ja sen tarkkuus on 240 x 320 pikseliä.

Uutuusmalli on kooltaan 91.5 x 48 x 14.9 millimetriä ja se painaa 96,5 grammaa.

Sony Ericsson T715 tulee myyntiin hopeisena ja pinkkinä kolmannen neljänneksen aikana.