Uusi HTC Hero tarjoaa visuaalisesti kuorrutetun Google Androidin

HTC Hero

Taiwanilainen matkapuhelinvalmistaja HTC on esitellyt uuden sukupolven Hero-älypuhelimen, joka perustuu Google Android -mobiilikäyttöjärjestelmään. Puhelin tarjoaa sekä huippuominaisuuksia että täysin uuden HTC Sense -käyttöliittymän, joka tulee tulevaisuudessa olemaan keskeinen osa yhtiön Android-pohjaisia puhelimia. Uutuus on myös ensimmäinen Android-pohjainen puhelin, josta löytyy Flash-tuki, kertoo Adobe.

Yhtiön omien sanojen mukaan uusi käyttöliittymä tekee puhelimen käytöstä helpompaa ja luonnollisempaa. Perusideana on tuoda käyttäjälle tärkeät tiedot kotinäkymään, jotta niihin pääsee käsiksi mahdollisimman nopeasti. Sense-käyttöliittymässä on myös huomioitu nykypäivänä erittäin suositut sosiaaliset palvelut. Ystävien Facebook-päivitykset ja Flickr-kuvat yhdessä tekstiviestien ja sähköpostien kanssa on nähtävissä yhdessä ikkunassa.

HTC Sense -käyttöliittymän ominaisuuksiin kuuluu myös uusi Scenes-toiminto. Sen avulla käyttäjä voi muuttaa puhelimen asetuksia ja työpöydän tilaa helposti esimerkiksi työpäivän tai vapaa-ajan vaatimuksia vastaavaksi. Kyseinen ominaisuus vastaa pitkälti Nokian Eseries-mallistosta tuttua toimintoa.

HTC Hero

HTC Hero -älypuhelimen teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat HSPA, GPS, Bluetooth, WiFi, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka ja viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera. Puhelimen kosketusnäyttö on kooltaan 3,2 tuumaa ja tarkkuudeltaan 320 x 480 pikseliä.

Itse puhelimelta löytyy kokoa 112 x 56.2 x 14.35 millimetriä ja painoa 135 grammaa.

HTC Hero saapuu myyntiin Euroopassa heinäkuussa.

4 kommenttia

  1. Koskahan tulee Android -puhelin ilman fyysisä näppäimiä alareunassa?

  2. Tulee myyntiin itseasiassa elokuussa suomeen maahantuojan ja verkkokaupan mukaan.

  3. Tähän petyin pahasti. Käyttöliittymä on kyllä tosi kivan näköinen ja vieritykset yms asiat menevät sujuvasti, mutta puhelimena/tietokoneena sen käytettävyys E90:n näyttöön, näppäimistöön ja ominaisuuksiin tottuneelle on pettymys.
    Webbiselain toimii aika hyvin, erityisesti sivun scrollaus ja zoomaus. Kaikki tekstin syöttö kosketusnäytöllä on virhealtista ja hidasta. ”Nykyaikaisista” toiminnoista kuvan ja äänen streaming-toisto on susi: wlanilla (samoin kuin 3g ja gprs-yhteyksilläkin) 30 minuutin äänistreamin toisto kestää 58 minuuttia!!! Eikö Android osaa samaan aikaan ladata ja toistaa kun 10 sekunin välein tulee 10 sekunnin tauko! Nokialla sentään selvisi satunnaisilla pätkimisillä 3g-käytössä.

  4. uusin firmis korjaa kyseiset ongelmat. kaikki on sulavampaa

Kommentointi on suljettu!