Video: HTC Heron Android-pohjainen Sense-käyttöliittymä näyttää erittäin hyvälle

HTC esitteli vastikään Google Android -pohjaisen Hero-älypuhelimen, joka vie Googlen avoimen mobiilikäyttöjärjestelmän täysin uudelle tasolle HTC Sense -käyttöliittymän myötä. Uusi käyttöliittymä on tulevaisuudessa keskeisessä osassa yhtiön Android-puhelimia, aivan kuten TouchFLO 3D on tärkeässä roolissa HTC:n Windows Mobile -pohjaisissa malleissa. Yhtiö pystyy hyvin erottautumaan kilpailijoistaan omalla käyttöliittymällä sekä Android- että Windows Mobile -puhelimissa.

HTC Sensessä keskeisessä osassa ovat työpöydälle asetettavat widget-minisovellukset, joita esitellään kattavasti yllä olevassa videossa. Niiden avulla käyttäjä voi muokata useita työpöytänäkymiä mieleisekseen ja saada näkyviin sen informaation, joka on hänelle tärkeää. Käyttöliittymä hyödyntää myös sosiaalisia palveluita, jonka ansiosta käyttäjä näkee muun muassa Facebook-päivitykset, Flickr-kuvat, tekstiviestit ja sähköpostit samasta ikkunasta.

HTC Hero on ensimmäinen Sense-käyttöliittymällä varustettu älypuhelin. Se tulee markkinoille heinäkuussa, mutta sen saapumisesta Suomeen ei ole vielä varmuutta.