Saunalahti lykkää Google-puhelimen syksyyn

Saunalahden odotettiin tuovan Google Androidiin pohjautuva HTC Magic -älypuhelin Suomen markkinoille tänä kesänä, mutta Iltalehden saamien tietojen mukaan Google-puhelimen tulo on lykätty pitkälle syksyyn. Saunalahden mukaan pahimmassa tapauksessa HTC Magic saadaan myyntiin vasta talvella, joten on mielenkiintoista nähdä, ehtiikö sitä ennen jokin muu Android-malli Suomen markkinoille. Vahvin ehdokas on luultavastikin vasta esitelty HTC Hero, joka saapuu Eurooppaan heinäkuussa. Puhelimen tuloa Suomeen ei ole kuitenkaan vahvistettu.

HTC Magic on 3,2 tuuman kosketusnäytöllä varustettu älypuhelin, joka esiteltiin maailmalle jo helmikuussa. Sen ominaisuuksia ovat HSDPA, GPS, Bluetooth, WiFi, 3,2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja microSD-muistikorttipaikka.

Lähde: Iltalehti

2 kommenttia

  1. Tässäkin mallissa on puhelimen ”leuassa” monta fyysistä nappia. Suurin osa ihmistä ei tällaisesta pidä vaan Applen tyyli (pelkkä home/virtanappi alla) on käytettävyydeltään parempi.

  2. No voi hi*on saunalahti, kyseistä puhelinta odotettu huuhtikuusta lähtien kun siitä ekan kirjeen sain saunalahdelta että toukukuun aikana tulisi suomen markkinoille. Kai sitä pitää sit vaan hankkia joku toinen malli, mutta ei ainakaan saunalahdelta.

Kommentointi on suljettu!