Sense-käyttöliittymä ei sittenkään HTC:n aiempiin malleihin?

Uutisoimme muutama päivä sitten huhusta, jonka mukaan HTC Hero -älypuhelimen yhteydessä julkistettu Sense-käyttöliittymä olisi mahdollisesti tulossa päivityksenä myös aiempiin HTC:n Android-puhelimiin. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että lisenssiongelmat saattavat estää käyttöliittymän tulemisen esimerkiksi T-Mobile G1– ja Magic-malleihin, vaikka raudaltaan puhelimet olisivat kykeneviä pyörittämään Senseä.

Tietojen mukaan ongelmana olisivat molempien mallien with Google brändi, joka tarkoittaa, että puhelimet tarjoavat niin sanotun täydellisen Google-kokemuksen. Puhelimet on tehty osittain yhteistyössä Googlen kanssa ja niihin on esiasennettu kaikki mahdolliset Googlen mobiilisovellukset. Tiedot kertovat, että with Google -puhelimet tulevat tarjoamaan pakettivalmiin Android-käyttöjärjestelmän ilman lisäkikkailuja.

Osa HTC Magic -malleista saattaa kuitenkin saada uuden Sense-käyttöliittymän. Puhelimesta on nimittäin tulossa markkinoille myös versio ilman with Google brändiä, jolloin lisenssiongelmia ei olisi.

Lähde: Gizmodo