Sony aloittaa vihdoin PSP-puhelimen kehityksen?

Toukokuussa Sony Ericssonin toimitusjohtaja Hideki Komiyama sanoi, että PSP-pelipuhelin voisi olla mahdollinen tulevaisuudessa. Nyt aihe on jälleen otsikoissa, sillä Nikkei business dailyn mukaan Sony aikoo aloittaa ensi kuussa todellisen kehitystyön, jonka tarkoituksena on luoda laite, jossa yhdistyvät PSP:n peliominaisuudet ja Sony Ericssonin matkapuhelin.

Sonyn liike olisi varsin looginen, koska Apple on osoittanut, että puhelimen ja kannettavan pelikoneen voi yhdistää menestyksekkäästi. Sony Ericssonin vastikään esitelty Aino-kosketusnäyttöpuhelin ja sen PSP:stä tuttu Remote Play -ominaisuus saattavat myös vihjata, että jotain suurempaa PSP:n ja puhelimen yhdistämiseksi on tekeillä.

Sony on myynyt viimeisen neljän vuoden aikana yli 50 miljoonaa PSP:tä. Applen iPhone on sen sijaan myynyt kahdessa vuodessa 40 miljoonaa kappaletta, joten ei ole ihme, että Sonyllä etsitään uusia ratkaisuja.

Lähde: EngadgetMobile & Mac Rumors

2 kommenttia

  1. En kyllä noin rumaa puhelinta ostaisi. ”Sunnuntaipelureille” riittää hyvin iPhone.

  2. Heh. P.V:lle tiedoksi että kuvassa ei ole puhelin, vaan PSP,johon on vain laitettu Sony Ericssonin logo.

    Jo aikanaan nettiin vuoti kuvia SonyEricsson PSP protoista, joista osa vaikutti aidoilta. Ne protot kyllä olivat todella kauniita puhelimia. Toivottavasti saadaan myös ulkonäkö kohdilleen uudessa puhelimessa.

Kommentointi on suljettu!