Nokialta ensimmäinen ohjelmistopäivitys N97:lle

Nokia on julkaissut ensimmäisen ohjelmistopäivityksen upouudelle N97-lippulaivamallille, joka saapuu Suomessa kauppoihin 9. heinäkuuta. Uusi ohjelmisto kantaa versionumeroa 11.0.021 ja se on saatavilla langattomasti verkon kautta (FOTA) tai käyttämällä PC:llä Nokia Software Updater -ohjelmaa.

Uuden ohjelmiston kerrotaan tarjoavan varsin merkittäviä parannuksia. Tietojen mukaan kehitystä on tapahtunut puhelimen vakaudessa, sähköpostissa, kuvaamisessa, USB-tunnistuksessa, widget-minisovellusten vakaudessa ja näytön kääntymisessä tilasta toiseen.

Päivitys korjaa erityisen paljon widgettien vakauteen liittyviä ongelmia ja käyttöliittymässä esiintyneitä bugeja ja kummallisuuksia. Mukana on uusi versio Facebook-widgetistä, näytön kääntymisen luvataan hoituvan sujuvammin ja käyttöliittymän yleistä vastetta on parannettu.

Lisää parannuksista ja korjauksista voit lukea Symbian-Freak-sivustolta.