TouchFLO 3D:n seuraava versio kaivautuu entistäkin syvemmälle Windows Mobilen uumeniin

Taiwanilainen HTC julkisti hiljattain uuden sukupolven Hero-älypuhelimen, jonka myötä myös uusi Android-puhelimiin suunnattu Sense-käyttöliittymä näki päivänvalonsa. Oman käyttöliittymän julkistaminen on selvä merkki siitä, että yhtiö panostaa tulevaisuudessa entistäkin kovemmin Googlen Android-käyttöjärjestelmään. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Windows Mobile -puhelimien kehittäminen olisi hiipumassa. Siitä esimerkkinä on yllä oleva video, jossa esitellään seuraavan sukupolven TouchFLO 3D -käyttöliittymää.

Saksankielisestä videosta käy ilmi, että TouchFLO 3D:n seuraava versio kaivautuu entistäkin syvemmälle Windows Mobilen uumeniin. HTC:n tavoitteena on selvästikin yhtenäistää käyttöliittymää entisestään, joka on luonnollisestikin hyvä asia. On nimittäin ikävää, jos hieman työpöytää syvemmälle mentäessä törmätään Windows Mobilen omaan käyttöliittymään, joka ei sovi yhteen HTC:n TouchFLO 3D:n kanssa.

Tietojen mukaan TouchFLO 3D:n uusi versio tullaan näkemään ensimmäistä kertaa Firestone-koodinimellä kulkevassa puhelimessa. Kyseisestä mallista huhuttiin MobiiliBlogissa viimeksi noin viikko sitten.

Lähde: WMExperts