Nokia Ovi Maps 3.0 -karttasovellus valmistui

Nokia Ovi Maps 3.0

Nokia on julkaissut uuden Ovi Maps 3.0 -sovelluksen virallisen version. Kyseessä on yhtiön karttasovelluksen, joka tunnettiin aiemmin nimellä Nokia Maps, uusin ja uljain versio, joka on ollut käyttäjien testattavissa jo viime vuoden joulukuusta lähtien. Nyt sovellus on vihdoin valmis ja kaikkien ladattavissa osoitteesta nokia.com/maps.

Nokia Ovi Maps 3.0:n ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa säätiedot, 3D-maamerkit, liikennetiedot tuetuissa maissa, lisää kiinnostuksen kohteita (POI) ja nopeusvalvontakameravaroitin, joka sekin toimii vain tietyissä maissa. Mukana on myöskin 2D- ja 3D-näkymät kartoista.

Ovi Maps 3.0 toimii Nokian uusimmilla älypuhelimilla, joista löytyy S60 3.1-, S60 3.2- tai S60 5th Edition -käyttöliittymä. Sovelluksen asennus vaatii Windowsilla varustetun PC-koneen. Nokia lupailee lisäävänsä piakkoin tuen myös Mac-koneille.

Lähde: EngadgetMobile

4 kommenttia

  1. Kova kytkykauppavaatimus! ett Nokia pakottaa hankkimaan tai lainaamaan ellei peräti varastamaan Windows-pc:n, jotta voi ton päivityksen tehdä puhelimeensa!
    Ei perskutti! Kauhia kimppa Nokia ja MS!

  2. Enpä kyllä jotenkaan usko, että tuo olisi pakko asentaa pc suitella.

  3. En tiedä, mutta ehkä onnistuu kun poistat vanhan mapsin ja varmistat että vanhoja karttoja ja muuta ei jää muistikortille. Sitten jos löydät 3.0 sis fileen…

    Voi ehkä jopa olla helpompaa jos tuuria on…

    On kyllä näppärää synkata paikat ja reitit kännykkään. Paikat näkyy myös kännykän google mapsissä ja päinvastoin. Google haku kuitenkin tarvitaan jossain vaiheessa aina…

  4. 5800 navigation malliin antoi 3.1 päivityksen suoraan. Kysyi automaatti päivitysluvan ja saatuaan näytti päivitystarjouksen hyväksyin, sit.päivitys käynnistyi. Lopuksi ilmoitus __’päivitys onnistui’__!

Kommentointi on suljettu!