Nokia Ovi Contacts saatavilla nyt myös kosketusnäyttöpuhelimille

N97 Ovi Contacts

Nokia on vihdoin tuonut saataville Ovi Contacts -sovelluksesta version, joka toimii Symbian S60 5th Edition -käyttöliittymään perustuvissa kosketusnäyttöpuhelimissa. Sovellus antaa mahdollisuuden seurata kavereiden liikkeitä ja lähettää viestejä chatin kautta. Käyttäjä pystyy myös jakamaan oman tilansa, juuri soivan kappaleen ja omia suosikkipaikkoja kavereidensa kesken.

Nokian kosketusnäyttöpuhelimille suunnattu Ovi Contacts on varustettu samoilla ominaisuuksilla, kuin S60 3rd Edition -versiokin. Nyt mukana on kuitenkin kosketustuki ja muutama ekstraominaisuus, jotka toimivat ainoastaan N97-lippulaivamallissa.

Nokian N97 -mallissa käyttäjä pystyy integroimaan pikaviestinyhteystiedot suoraan puhelimen omiin yhteystietoihin. Käyttäjällä on myös mahdollisuus nähdä ovatko ystävät kirjautuneena pikaviestimeen suoraan kotinäkymästä, kuten yllä olevassa kuvassa esitellään.

Sovelluksen latauslinkki löytyy Nokia Beta Labsistä.