Apple: iPhone voi ylikuumeta tietyissä olosuhteissa

iPhone varoitus

Verkossa on liikkunut viime viikkoina jonkin verran tietoja, joiden mukaan Applen uusi iPhone 3GS saattaisi ylikuumeta ja muuttaa sen johdosta jopa valkoisen mallin takakuoren väriä. Kyseessä on ilmeisesti ihan oikea ongelma, sillä Apple on julkaissut tukisivustollaan kuumenemiseen liittyvän ohjeen.

Applen tukisivuston mukaan iPhone 3GS sekä iPhone 3G saattavat kuumeta liikaa, jos ne jätetään autoon kuumana päivänä tai suoraan auringonpaisteeseen useiksi tunneiksi. Kuumenemista voi myös tapahtua tiettyjä toimintoja, kuten GPS:ää tai musiikkisoitinta käytettäessä kuumana päivänä.

Puhelimen ylikuumentuessa se saattaa lopettaa latautumisen, näyttö voi himmetä ja verkkosignaali heiketä. iPhonen näytölle ilmestyy yllä oleva varoitus, jos puhelin käy liian kuumana.

Yhtiön ohjeiden mukaan iPhonen ei siis pitäisi ylikuumentua niin sanotuissa normaaleissa olosuhteissa.

3 kommenttia

  1. Kyllä se ylikuumeni, kun rannalla kuuntelin nettiradiota.. Onneksi jatkoi toimintaansa taas ”normaali” olosuhteissa..

  2. ”Yhtiön ohjeiden mukaan iPhonen ei siis pitäisi ylikuumentua niin sanotuissa normaaleissa olosuhteissa.”

    Ehkä ei pitäisi, mutta netissä on juttua minkä mukaan näin on kuitenkin tapahtunut. iPhone 3GS:n on raportoitu kuumenevan jopa liian kuumaksi pitää kädessä tai poskea vasten ihan normaaleissa käyttötilanteuissa sekä puhelinta ladattaessa.

  3. Hauskin kirjotus oli jollain sivulla se, kun joku kertoi pitäneensä iPhonea nukkuessaan tyynyn luona ja sitten oli herännyt yhtäkkiä siihen kun korva meinasi palaa omia aikojaan ylikuumentuneen puhelimen takia 🙂 Tiedä sitten pitääkö paikkansa, mut tommosia kirjotuksia on netissä enempikin.

    Nää ylikuumenemisongelmat ei ole edes mitään uutta. Pienellä googletuksella on helppo nähdä, että samoja ongelmia on ollut kaikissa muissakin iPhoneversioissa.

Kommentointi on suljettu!