Kuva Sony Ericssonin ensimmäisestä Android-puhelimesta levisi nettiin

Sony Ericsson XPERIA Android Rachael

Japanilaisruotsalaisen Sony Ericssonin tiedetään työstävän Android-pohjaista älypuhelinta, mutta sen aikataulusta ei ole tarkkaa tietoa. Yhtiö sanoi muutama kuukausi sitten, että Google-puhelinta ei ole odotettavissa lähitulevaisuudessa, mutta netissä liikkuvien tietojen mukaan sellainen tultaisiin kuitenkin julkistamaan ennen tämän vuoden loppua.

Nyt netissä leviää mielenkiintoinen kuva XPERIA-sarjaan kuuluvasta puhelimesta, jonka väitetään perustuvan Google Android -mobiilikäyttöjärjestelmään. Sony Ericssonin uutuus kulkee tietojen mukaan koodinimellä Rachael ja siitä pitäisi löytyä erittäin tehokas yhden gigahertsin Snapdragon-prosessori. Mukana pitäisi olla myös 8,1 megapikselin kamera, mutta muilta osin uutuuden ominaisuudet ovat vielä pimennossa.

Sony Ericssonin loppuvuoden mallisto näyttää huippupuhelinten osalta koko ajan paremmalta. Syys-lokakuun vaihteessa markkinoille tulevat Aino ja Satio. Huhujen pitäessä paikkaansa myös yllä oleva Android-malli ja mahdollisesti myös XPERIA X2 tullaan julkaisemaan ennen vuoden loppua.

Lähde: UnwiredView

2 kommenttia

  1. Ois muuten ’syntisen’ hyvän näköinen!
    Voi kun toi tulis Suomessakin kaupan…

    1. Toivotaan niin! Sony Ericsson näyttää pikku hiljaa nousevan suosta 🙂

Kommentointi on suljettu!