Palm Pre Eurooppaan lokakuussa, Suomen aikataulu vielä epäselvä

Palm on ilmoittanut tuovansa Pre-älypuhelimen Iso-Britanniaan, Irlantiin, Saksaan ja Espanjaan ennen joulua. Uutuus tulee saataville yksinoikeudella Espanjassa Movistar-operaattorin kautta ja kolmessa muussa maassa yksinoikeus on O2:lla. Puhelin on siis saatavilla Yhdysvaltojen tavoin ainoastaan kytkykaupalla.

Palm ei kertonut tiedotteessaan Pren tarkkaa saapumisajankohtaa. Tarkkasilmäiset kävijät ovat kuitenkin bonganneet Saksan O2-sivulta bannerin, jonka mukaan Palm Pre tulee myyntiin lokakuun aikana.

Tiedotteen perusteella vaikuttaa siltä, että Pretä on turha odottaa muualle Eurooppaan tämän vuoden puolella. Se on harmi, koska kyseessä on äärimmäisen kiinnostava puhelin.

Palm julkisti uuteen WebOS-käyttöjärjestelmään pohjautuvan Pren tämän vuoden tammikuussa. Uutuus on ollut tähän asti saatavilla CDMA-versiona Yhdysvalloissa, joka ei toimi Euroopassa. Vanhalle mantereelle Pre rantautuu GSM- ja UMTS-verkkoja tukien. Eurooppaversiosta löytyy myös HSDPA.

Lähde: EngadgetMobile

3 kommenttia

  1. Tulis äkkiä!!! Ja tulispa hintaki pian tietoon. Ja jos kytky, niin mikä operaattori. Toivottavsti Saunalahti…

  2. Iso buu jos tulee vain kytkynä! Toivon myös, että jos tulee vain kytkynä, niin Saunalahti olisi operaattori, joka tätä vääryyttä tulisi tekemään. Eipähän tarvitsisi olla naimisissa pitkän aikaa jonkin kanssa jota ei halua (lue Sonera).

    1. Ikäväähän tuo on, että kaikki kiinnostavimmat puhelimet näyttävät tulevan myyntiin ainoastaan kytkykaupalla…

Kommentointi on suljettu!