Seuraavan sukupolven iPhonessa projektori?

Applen uusi iPhone 3GS on saatavilla vasta muutamissa maissa ja Suomeen se rantautuu Soneran kautta 31. heinäkuuta. Siitä huolimatta netissä leviää jo ensimmäisiä huhuja seuraavan iPhone-mallin ominaisuuksista.

Apple on ollut tähän mennessä hyvin varovainen päivitysten suhteen ja uusi malli on yleensä tuonut mukanaan vain muutamia uusia ominaisuuksia. Seuraavan mallin kohdalla tilanne voi kuitenkin olla toinen, sillä huhut kertovat, että neljännen sukupolven iPhone tulisi sisältämään projektorin.

DigiTimesin saamien tietojen mukaan taiwanilainen Foxlink kehittelee parhaillaan matkapuhelimiin soveltuvaan miniprojektoria. Sivuston lähteen mukaan muun muassa Nokia, Samsung ja Apple suunnittelevat julkaisevansa projektorilla varustettuja puhelinmalleja tämän vuoden lopulla. Kolmikosta korealainen Samsung onkin jo ehtinyt esittelemään projektoripuhelimen, joka tunnetaan mallinimellä I7410.

Foxlink on toimittanut jo pitkään komponentteja Applen iPod-mediasoittimeen ja iPhone-älypuhelimeen. On siis hyvin mahdollista, että yhtiön miniprojektoria tultaisiin käyttämään Applen tulevissa tuotteissa.

Huhu viittaa myös siihen, että Apple tulisi esittelemään seuraavan puhelinmallin jo huomattavasti aiempaa nopeammin. Yhtiö on tähän asti esitellyt uuden iPhone-mallin aina kesällä, vuosi edellisen mallin julkistuksesta.

Lähde: Mac Rumors

1 kommentti

  1. Huono ajatus laittaa projektori puhelimeen, nosta vain laitteen hintaa ja kuvanlaatu ei ole hyvä.

    Ostan mieluummin erillisen projektorin leffojen katselua varten.

Kommentointi on suljettu!