Kattava videoarvostelu Nokia N97 -kosketusnäyttöpuhelimesta

Nokia N97

Harkitsetko uuden Nokia N97 -kosketusnäyttöpuhelimen ostoa, mutta et ole vielä tehnyt lopullista päätöstä? Siinä tapauksessa kannattaa paitsi lukea MobiiliBlogin ensitunnelmat laitteesta niin katsoa myös Lasse Pulkkisen laadukas kaksiosainen videoarvostelu Nokian uudesta lippulaivasta.

Videoarvostelussa käydään läpi kattavasti muun muassa laitteen rakennetta, widget-pohjaista kotinäkymää ja käyttöliittymää. Pulkkinen kehuu Nokia N97:n rakennetta ja näppäimistöä, joka ei kuitenkaan ole käytettävyydeltään aivan yhtä hyvä kuin Touch PRO2:n QWERTY-näppäimistö. Käyttöliittymää kehutaan nopeaksi, mutta ulkoisesti hieman vanhentuneeksi.

Lisää Lassen videoarvosteluita löytyy osoitteesta http://www.newdawn.fi/tekno/

2 kommenttia

  1. Gizmodo on tunnetusti melko Nokia vastainen iPhonea rakastava blogi ,joten en tiedä onko paras arvostelun lähde. Artikkelissa povataan Nokian tuhoa, ja että Apple menee Nokian ohi. Taitaa kuitenkin olla niin, että Nokian tuloista yli 90 prossaa tulee halpojen puhelinten myynnissä, joten sen ei edes tarvi kilpailla älypuhelin rintamalla. N97:sta en tiedä.

Kommentointi on suljettu!