Nokian tuleva 3720 Classic selviää oluttuoppiin upottamisesta ongelmitta

Nokia on intoutunut esittelemään vielä julkistamattoman 3720 Classic -mallin kestävyysominaisuuksia Conversations-blogissaan. Yhtiön blogissaan julkaisemissa videoissa näytetään, kuinka puhelin selviää ongelmitta muun muassa oluttuoppiin upottamisesta ja golfmailalla lyömisestä. Nokian uusi kestävämalli levisi nettiin ensimmäisen kerran jo kesäkuussa, jolloin siitä uutisoitiin MobiiliBlogissakin.

Videosarjasta huolimatta Nokia pitää vielä uutuusmallin ominaisuudet ja julkaisupäivämäärän omana tietonaan. DailyMobilen mukaan 3720 Classic on IP54-sertifioitu malli, jonka ominaisuuksiin kuuluvat 2,2 tuuman QVGA-näyttö, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth, 3,2 megapikselin kamera ja S40-käyttöliittymä. Sivuston mukaan puhelin tulee saataville syyskuussa.

Puhelimessa on myös panostettu hyviin toiminta-aikoihin, kertoo DailyMobile. Sivustolla olevien tietojen mukaan uutuudelle lupaillaan jopa yli kahden ja puolen viikon valmiusaikaa.

Lisää videoita yllä olevan kestävyystestin lisäksi löydät täältä ja täältä.