Video Sony Ericssonin ensimmäisen Android-puhelimen käyttöliittymästä levisi nettiin

Vain muutama päivä takaperin uutisoimme Sony Ericssonin Android-pohjaisesta ja XPERIA-sarjaan kuuluvasta Rachael-koodinimellä kulkevasta kosketusnäyttöpuhelimesta. Kyseessä on näillä näkymin japanilaisruotsalaisen matkapuhelinvalmistajan ensimmäinen Android-käyttöjärjestelmään perustuva puhelin, jonka julkaisuajankohta ja tarkat ominaisuudet ovat vielä pimennossa.

Nyt nettiin on kuitenkin levinnyt yllä oleva video, jossa huhun mukaan esitellään Rachaelin Android-käyttöliittymää. Videon perusteella voidaan sanoa, että uutuuspuhelimen käyttöliittymä on muokattu Sony Ericssonin toimesta täysin, hieman samaan tapaan kuin HTC teki Hero-mallinsa kanssa.

Videosta käy ilmi, että tarjolla on useita kotinäkymiä, joita voidaan muokata widgeteillä. Yhteystietoihin näyttäisi olevan integroituna vahvasti ainakin Facebook– ja Twitter-palvelut, joten kaverien viimeisimmät tilapäivitykset voi tarkastaa puhelimella nopeasti.

Sony Ericsson Rachael valkoinen

Tämän hetkisten tietojen mukaan Rachaelista löytyy ainakin yhden gigahertsin Snapdragon-prosessori ja kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera. Muuta tämän erittäin mielenkiintoiselta näyttävän puhelimen ominaisuuksista ei vielä tiedetä.

Lähde: UnwiredView & Boy Genius Report