Nokia päivitti N85- ja N86 8MP -mallit

N85 ja N86 8MP

Nokia on julkaissut viimeisen viikon aikana päivityksiä useille eri puhelinmalleille. Uuden ohjelmiston ovat saaneet muun muassa neljä E-sarjan mallia ja yhtiön hiljattain Suomessakin myyntiin tullut N97-lippulaivamalli. Nyt vuorossa ovat N85 ja N86 8MP -mallit.

Nokia N85:n uuden 30.019-ohjelmistoversion uudistuksista ei ole juurikaan tietoa. Ilmeisesti kyseessä on lähinnä yleiseen vakauteen ja bugikorjauksiin liittyvä päivitys. N85-mallin omistajien kannattaa muistaa varmuuskopioida puhelin ennen päivittämistä, koska N85:ssä ei ole UDP:tä (User Data Preservation), joka suojaisi käyttäjän tiedot päivityksen aikana.

N86 8MP:n päivityksestä on saatavana hieman enemmän tietoa. Puhelimen uusi 11.043-ohjelmisto tuo N86 8MP -malliin virallisen Ovi Store -tuen. Uutuudesta löytyy nyt siis linkki Nokian ohjelmistokauppaan ja mahdollisuus ladata erillinen Ovi Store -sovellus. Päivitys parantaa myös kameran toimintaa ja korjaa bugeja sieltä täältä. Nokia N86 8MP:n osalta käyttäjän ei tarvitse pelätä tiedostojensa puolesta, koska ne eivät häviä ohjelmistoa päivitettäessä. Varmuuskopion ottaminen ei kuitenkaan ole koskaan huono idea.

Molempien mallien päivittäminen onnistuu verkon yli tai Nokia Software Updater -ohjelmalla. Päivitykset tulevat saataville vaiheittain eri versionumeroille, joten kaikkien puhelinten päivittäminen ei välttämättä onnistu vielä.

Lähde: All About Symbian & ZOMG its CJ

1 kommentti

  1. Kyllä pitäis N85 olla UDP, kun se on FP2 puhelin. N79:kin on se!

Kommentointi on suljettu!