Sony Ericssonilta tulossa uusi läppäpuhelin: Twiggy

Sony Ericsson Twiggy

Sony Ericssonilta on vuotanut viime aikoina verkkoon useita vielä julkistamattomia malleja. Niistä kiinnostavimmat ovat kenties Android-pohjainen Rachael ja Windows Mobileen perustuva XPERIA X2. Molemmat tulevat näillä näkymin suuntaamaan älypuhelinten kalleimpaan hintapäähän.

Nyt nettiin on levinnyt huomattavasti halvemman hintaluokan malli, joka kulkee koodinimellä Twiggy. Puhelin perustuu nykytrendeistä poikkeavasti läppärakenteeseen, jota Ericsson käytti aikoinaan paljon. Nykyisin niin sanottuja läppäpuhelimia on markkinoilla vähän.

Sony Ericsson Twiggyn ominaisuudet ovat vielä täysin pimennossa. Kyseessä on kuitenkin ilmeisesti W350-mallin seuraaja, joten puhelimen voi odottaa olevan teknisesti sitä kehittyneempi. W350:n ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa EDGE, 1,3 megapikselin kamera, Bluetooth ja FM-radio.

Japanilaisruotsalaisen matkapuhelinvalmistajan paluu Ericssonin juurille epäonnistui W350-mallilla, joka valittiin muun muassa PC Worldin 12 rumimman puhelimen listalle. Onkin mielenkiintoista nähdä, aikooko Sony Ericsson todella vielä yrittää houkutella asiakkaita läppäpuhelimella.

Lähde: EngadgetMobile