Lisää tietoa TomTomin iPhone-sovelluksesta ja -autovarusteista

TomTom iPhone

Navigaattoreista tunnetun TomTomin markkinointiosaston Tom Murray on paljastanut muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia yhtiön tulevasta iPhonelle suunnatusta navigointiratkaisusta, joka sisältää sovelluksen lisäksi Car Kit -nimisen autovarustepaketin. Ikävä kyllä yhtiö pitää edelleen sekä sovelluksen että Car Kit -paketin hinnat ja saatavuustiedot itsellään.

Itse sovelluksen lisäksi TomTom tulee siis tarjoamaan autoilijalle suunnattua Car Kit -pakettia, joka sisältää pidikkeen, GPS-vastaanottimen, sisäänrakennetun kaiuttimen ja virtakaapelit. Yhtiön mukaan ulkoinen GPS-vastaanotin takaa paremman suorituskyvyn erityisesti kaupungissa ja muissa paikoissa, joissa on paljon suuria esteitä, kuten tiheää metsää.

iPhonelle suunnatun sovelluksen kerrotaan muistuttavan pitkälti TomTomin nykyisten navigointilaitteiden ohjelmistoja. iPhone-sovellus tulee olemaan myöskin ominaisuuksiltaan yhtiön navigointilaitteiden kaltainen. Mukana on muun muassa sama ääniohjaus ja IQ Routes -ominaisuus. Yhtiö ei ole kuitenkaan vielä varma, onko mukana myös Map Share -toiminto, joka mahdollistaa korjausten tekemisen karttaan ja niiden vastaanottamisen.

Perinteisistä laitteista tuttujen toimintojen lisäksi mukana on myös muutamia ekstraominaisuuksia, joissa hyödynnetään iPhonen tarjoamia mahdollisuuksia. Sovellus tukee muun muassa monikosketuksella toimivaa zoomausta ja vaaka- sekä pystytiloja.

Lähde: Mac Rumors