Nokia julkisti iskunkestävän 3720 classic -mallin, hinta alle 200 euron

Nokia 3720 classic

Nokia on vihdoin virallisesti esitellyt IP54-sertifioidun 3720 classic -mallin, joka on suunniteltu kestämään vettä, iskuja ja pölyä. Puhelimessa on käytetty kestäviä materiaaleja ja sen elektroniikka on täysin suojattuna. Nokia 3720 classic -mallin odotetaan saapuvan kauppoihin tämän kesän aikana 125 euron hintaan ennen veroja ja muita lisiä.

Käytitpä puhelinta rannalla tai pölyisellä rakennustyömaalla, on Nokia 3720 classic suunniteltu kestämään roiskeet, pomput ja pudotukset, joita sattuu”, kommentoi puhelinta Nokian Markku Suomi.

Uutuuden takakuoren kiinnitys toimii ruuvimekanismilla, jonka ansiosta akku ja muut sisäosat ovat suojattuina. Käyttäjän ei tarvitse siis huolehtia, vaikka puhelinta joutuisi käyttämään märissä tai mutaisissa olosuhteissa.

Nokia 3720 classicin ominaisuuksiin kuuluvat EDGE, Bluetooth, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka, kahden megapikselin automaattitarkenteinen kamera LED-salamalla ja 2,2 tuuman QVGA-näyttö, joka toistaa 16 miljoonaa väriä. Puhelin tukee ulkoista GPS-vastaanotinta, jota voi hyödyntää mukana tulevan Nokia Kartat 2.0 -sovelluksen kanssa. 3720 classic perustuu S40-alustaan.

Kestävyysominaisuuksien lisäksi yhtiö ylistää uutuuden toiminta-aikoja. Yhtiön omien sanojen mukaan puhelimen valmiusaika on jopa 450 tuntia eli noin 19 päivää. Puheaikaa Nokia lupaa uutukaiselle mukavat 14,5 tuntia.

Kooltaan Nokia 3720 classic on 115 x 47 x 15,3 millimetriä ja se painaa 94 grammaa. Puhelin tulee saataville harmaana ja keltaisena.

2 kommenttia

  1. Huomenta!
    Saimpa tänään tollaisen puhelimen, hyvä tämä puhelin on. Kestää se pölyäkin 😉 Ja tukee 8 Gb:n Muistikortteja >:)

  2. Mutta, miksi vain tukee ulkoista GPS sää? Miksi se ei sisällä sitä? Olisiko liian hyvä, vai?

Kommentointi on suljettu!