LiveAndroid tuo Google Androidin PC-koneeseen jokaisen kokeiltavaksi

Nettiin on putkahtanut mielenkiintoinen projekti nimeltään LiveAndroid. Kyseisen projektin tavoitteena on antaa kaikille halukkaille mahdollisuus kokeilla mobiililaitteisiin suunnattua Google Android -käyttöjärjestelmää, ilman että tarvitsee ostaa Android-pohjaista puhelinta.

Google Androidin kokeileminen LiveAndroidin kautta on helppoa. Käyttäjän tarvitsee vain ladata projektin kotisivulta LiveCD-tiedosto, joka poltetaan tyhjälle CD-levylle, jonka jälkeen tietokone käynnistetään levyä käyttäen. Jos käytössä on virtualisointiohjelma, voi LiveCD:n käynnistää myös niitä käyttäen, jolloin säästyy koneen sammuttelulta.

Lisää ohjeita ja tarvittavat tiedostot löytyvät LiveAndroidin projektisivulta.

5 kommenttia

  1. Pitääpä latailla. Vielä ku sais kokeilla iTouchilla… ;D

  2. Miten se toimii tuolla virtualboxilla. Jää vaan tuohon logoon. En oo enne käyttäny tuommosia virtualisointiohjelmia niin en oikein tiiä…

    1. Hieno homma! Vois itsekin tuota kokeilla jossain vaiheessa ihan mielenkiinnosta 🙂

Kommentointi on suljettu!