Nokian omalaatuinen Surge QWERTY-puhelin julkistettiin AT&T:lle

Nokia Surge AT&T

Nokia on julkistanut yhtiön yleisestä muotolinjasta poikkeavan Symbian S60 -pohjaisen Surge-puhelimen, joka tulee myyntiin ainoastaan Yhdysvalloissa AT&T-operaattorin kautta. Kyseessä on 3G-yhteyksiä tukeva malli, joka on suunnattu houkuttelemaan erityisesti viestittelijöitä ja sosiaalisten palveluiden käyttäjiä.

Yhtiön tekemän tutkimuksen mukaan tämän päivän ihmiset ovat niin koukussa yhteydenpitoon, että he luopuisivat mieluummin kahvista ja makeisista kuin olisivat ilman matkapuhelinta kahden viikon ajan. Nokia Surge pyrkiikin vastaamaan tähän tarpeeseen ja tarjoamaan edullisen puhelimen moniajolla ja QWERTY-näppäimistöllä. Puhelin on siis omiaan jatkuvaan yhteydenpitoon.

Viestinominaisuuksien lisäksi puhelimesta löytyy kunnollinen HTML-nettiselain Flash-tuella. Surgella on mahdollista lisätä kommentteja, kuvia ja videoita sivustoille kuten Facebook ja YouTube mukana tulevan JuiceCaster-ohjelman avulla. Lisäksi uutuus tukee useita AT&T:n omia palveluita.

Nokia Surgen teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat HSDPA, kahden megapikselin kamera, A-GPS, Bluetooth, FM-radio ja microSD-muistikorttipaikka. Sen näyttö on kooltaan 2,4 tuumaa ja tarkkuudeltaan 320 x 240 pikseliä.

Uutuusmalli tulee saataville 19. heinäkuuta 79,99 dollarin hintaan, johon sisältyy kahden vuoden sopimus AT&T:n kanssa.

1 kommentti

  1. Tuo näppis vaikuttaa silmin nähden paremmalta kuin N97:n tai N810:n.

Kommentointi on suljettu!