Samsung Jet keräsi kehuja Mobile-Reviewn arvostelussa

Arvostettu matkapuhelinsivusto Mobile-Review on päässyt testaamaan Samsungin tulevaa Jet-kosketusnäyttöpuhelinta, josta löytyy muun muassa erittäin tehokas 800 megahertsin prosessori. Kyseessä on siinäkin mielessä erittäin mielenkiintoinen malli, että muista saman tasoisista kosketusnäyttöpuhelimista poiketen se pohjautuu yhtiön omaan käyttöjärjestelmään, eikä esimerkiksi Windows Mobileen, Google Androidiin tai muuhun niin sanottuun älypuhelinalustaan.

Mobile-Review on kirjoittanut uutukaisesta tavoilleen uskollisesti erittäin kattavan arvostelun, joka sisältää myös paljon kuvia sekä itse laitteesta että sen TouchWiz 2.0 -käyttöliittymästä.

Arvostelussa kehutaan erityisesti Jetin AMOLED-näyttöä, jonka sanotaan olevan tämän hetken matkapuhelinten parhaimmistoa. Se jättää kevyesti taakseen muun muassa Nokia N97:n ja Apple iPhonen. Näytön kerrotaan perustuvan uuteen tekniikkaan, joka sisältää parhaat puolet resistiivisestä ja kapasitiivisesta teknologiasta. Jetin näytössä on hyvä herkkyys ja sen käyttö onnistuu sormien lisäksi kynällä tai millä muulla objektilla tahansa.

Samsung Jet kerää kehuja myös käyttöliittymästään ja arvostelijan mukaan sana ”tasapainossa” kuvaa puhelinta parhaiten. Uutuudesta on onnistuttu luomaan siis ilmeisen vakaa paketti, joten Jetillä onkin hyvät mahdollisuudet nousta menestykseksi omassa luokassaan.

Mobile-Reviewn arvostelu löytyy kokonaisuudessaan täältä.

2 kommenttia

  1. Puhelin ollut myynnissä Gigantissa jo yli viikon..

  2. tukeeko toi samsung jet tota micro SDHC muistikorttia?? oisin kiitollinen jos voisitte vastata 🙂

Kommentointi on suljettu!