Nokia Surge QWERTY-puhelin Eurooppaan nimellä 6760 slide?

Nokian hiljattain Yhdysvaltojen markkinoille esittelemä ja AT&T-operaattorin kautta myyntiin saapuva Surge-malli on ilmeisesti tulossa myös Eurooppaan. Asiasta ovat uutisoineet kiivaasti useat saksalaiset verkkosivustot, kuten teltarif.de ja inside-handy.de. Sivustojen mukaan Nokian omalaatuinen QWERTY-puhelin saapuu vanhalle mantereelle nimellä Nokia 6760 slide ja asettuu hinnaltaan 237 euron tasoon.

Yhdysvaltojen markkinoilla nimellä Nokia Surge tunnettu liukukansipuhelin esiteltiin yhtiön toimesta 13. heinäkuuta houkuttelemaan erityisesti viestittelijöitä ja sosiaalisten palveluiden käyttäjiä. Puhelimella onnistuu muun muassa kuvien ja kommenttien lähettäminen Facebookiin ja videoiden lataaminen YouTubeen. Uutuus on varustettu myös Flashiä tukevalla HTML-nettiselaimella.

Puhelimen muita keskeisiä ominaisuuksia ovat 2,4 tuuman näyttö, HSDPA, kahden megapikselin kamera, A-GPS, Bluetooth, FM-radio ja microSD-muistikorttipaikka.

Mielenkiintoista nähdä, saapuuko puhelin myös Suomen markkinoille.

2 kommenttia

  1. Jos vielä WLAN löytyis niin vois harkita. Aina jää joku juttu puuttuun. Pitänee ”tyytyä” Prehen… 😉

  2. Kyllähän tuo hyvä puhelin varmasti on, itseä ei haittaa wlanin puuttuminen , sitä käytän riittämiin , ipod touchilla sekä PSP:llä, QWERTY-näppäimistö on kyllä hyvä, 2,5mm jakkiliitäntä , ei voi ainakaan kehaista asiasta, mutta hankkii 2,5mm =3,5mm jakkiliitäntä adapterin (eurosta neljään) niin sekin pelittää sillä. Kaikenkaikkiaan mahtava puhelin, halpakin, kuitenkin 3.2mp kamera,ostoon menee aika varmasti..

Kommentointi on suljettu!