Toshiba TG01 -huippupuhelinta on myyty Saksassa viruksen kera

Muutamaa Toshiban TG01 -huippupuhelimen ostajaa on kohdannut ikävä yllätys, sillä Inside-Handy.de-sivuston antamien tietojen mukaan O2-operaattorin kautta myytävää puhelinta on toimitettu Saksassa asiakkaille viruksen kera. Miten virus on puhelimeen päässyt, sitä ei vielä tiedetä. On myöskin epäselvää, kuinka vakavasta viruksesta on kysymys. Varmaa on kuitenkin se, että kyseessä on asiakkaiden kannalta varsin ikävä moka.

O2:n edustajan mukaan ongelma on tiedossa, mutta viruksen olemassaolo on havaittu vain muutamassa laitteessa. Ongelma on kuitenkin ilmeisen vakava, koska O2 on keskeyttänyt Toshiba TG01:n myynnin. Puhelimen ostaneita pyydetään olemaan yhteydessä asiakastukeen.

Toshiba TG01 on ominaisuuksiltaan yksi tämän hetken kovimmista Windows Mobile -pohjaisista laitteista. Siitä löytyy huikea 4,1 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 800 x 480 pikseliä. TG01:n muita ominaisuuksia ovat HSDPA, GPS, DivX-tuki ja yhden gigahertsin kellotaajuudella pyörivä Qualcomm Snapdragon -prosessori.

Lähde: UnwiredView