Windows Mobilelle suunnattu Marketplace-ohjelmistokauppa aukeaa syksyllä

marketplace_business_center

Ohjelmistojätti Microsoft on jälleen raottanut uutta tietoa sen tulevasta Marketplace-ohjelmistokaupasta, joka on suunniteltu yhtiön omalle Windows Mobile -alustalle. Yhtiöstä kerrotaan, että aikaisemmin tänä vuonna julkistettu Marketplace on saanut osakseen paljon kiinnostusta.

Microsoft aloittaa sovellusten hyväksymisen ohjelmistokauppaan 29 eri maasta, mukaan lukien Suomi, 27. heinäkuuta. Itse kauppapaikka aukeaa Windows Mobile 6.5:n saapumisen yhteydessä syksyllä. Yhtiö paljasti, että se tulee tuomaan Marketplacen myös vanhemmille Windows Mobile 6.0- ja 6.1-laitteille myöhemmin tämän vuoden aikana.

Aiemmat tiedot viittasivat siihen, että uusi ohjelmistokauppa olisi yhteensopiva ainoastaan tulevan Windows Mobile 6.5:n kanssa. Marketplacen tuominen myös vanhemmille Windows Mobile -versioille on sekä käyttäjien että kehittäjien kannalta hyvä asia, koska se nostaa ohjelmistokauppaa tukevien laitteiden määrän kertarysäyksellä 30 miljoonaan kappaleeseen.

Kilpailijoiden ohjelmistokaupoista Microsoft pyrkii erottautumaan erityisellä Business Center -osiolla, joka on nimensä mukaisesti suunnattu bisnessovelluksille. Osion avulla on tarkoitus helpottaa hyötysovellusten löytämistä.

Kiinnostuksen lisäämiseksi entisestään yhtiö tulee julkistamaan Marketplacen ympärille oman kilpailun. Tarkemmat yksityiskohdat tullaan kertomaan Microsoftin toimesta myöhemmin tämän kuun aikana.

1 kommentti

  1. Microsoft on maailman vihatuimpia yrityksiä. En tule ikinä ostamaan heidän tuotteita!

Kommentointi on suljettu!