Elegantti Nokia N97 -mainosvideo nostattaa kännykkäkuumetta

Yllä on todella tyylikäs kolmen minuutin mittainen mainosvideo Nokian N97-lippulaivamallista, joka saapui Suomessa yleiseen myyntiin 9. heinäkuuta. Videosta saa hyvän käsityksen puhelimen merkittävimmistä ominaisuuksista ja sen käyttöliittymän toiminnasta, joten se on katsomisen arvoinen erityisesti puhelimen ostoa harkitseville. Varoituksena sanottakoon, että video saattaa myös nostattaa tarpeetonta kännykkäkuumetta. Sen verran tyylikäs pätkä on kyseessä!

Nokia N97 on suomalaisvalmistajan malliston tämän hetken lippulaivamalli. Sen keskeisimpiin ominaisuuksiin lukeutuvat 3,5 tuuman kosketusnäyttö, QWERTY-näppäimistö, HSDPA, WLAN, A-GPS ja 32 gigatavun sisäinen muisti.

Yllä olevan videon lisäksi kannattaa lukea MobiiliBlogin ensitunnelmat N97-kosketusnäyttöpuhelimesta.

5 kommenttia

 1. Todella upee puhelin! Mä oon jo ostanut ja siksi tiedän ehken enemin kuin P.V…
  Se (N97) sai muuten päivitykset just firwareensa ja sovelluksiinsa, joita esim navigointi harppas aivan uusiin ulottuvuuksiin…
  Tossa videossa näkyy vielä se vanha ’ruskea rusina’ 😉

 2. Moi,

  Hyvä video. Parannusta selvästi tasossa siitä minkälaisia videoita Nokialta on aiemmin nähty. Tässä tulee vähän kyllä ostofiilisksiä kun videosta tajuaa, että on se kivempi kirjoittaa mailit näppiksellä kuin kosketusnäytöllä. (Olispa vaan ääkköset tossa puhelimessa) T. Elokuvataiteen maisteri 🙂

 3. Naah, luuri olisi ollut sikasiisti silloin kun se julkaistiin ensimmäisen kerran. Nyt se ei jotenkin enää jaksa innostaa, ehkä syynä on se, että odottelen kovasti maemo-puhelimen julkaisua.

  Toisekseen, minulla on useamman Symbian puhelimen verran kokemusta käyttiksestä. Ei kiitos. Nokian pelastusrengas on Trolltechin QT. Se luo tällaiselle cross-platform ihmiselle toivoa, nyt kun Nokia ei hirveän hyvin tue Linux/OSX käyttiksiä (mm. musiikkikaupassa)

  t. N800 ja N810 tableteilla surffaileva.

 4. N97 olisi hyvä, jos käyttäisi jotain muuta käyttistä kuin Symbiania. Itse käytän tällä hetkellä G1:stä, eli android -luuria. Kävin viime viikolla kokeilemassa N97:aa Verkkokaupassa ja hyi sanonko mikä, kun se S60 on surkea! Ei edes ”flickscrollausta” valikoissa! Käytettävyys muutenkin melkein miinuksen puolella. Tuli taas mieleen ajat entisen 5800:n kanssa. Päätin, että en kyllä osta ikinä eneää symbian puhelinta!

Kommentointi on suljettu!