Video: Nokia N97 vs. HTC Touch PRO2

Viihdyttävistä ja kattavista videoarvosteluista tunnettu Lasse Pulkkinen on jälleen vauhdissa. Tällä kertaa vuorossa ei ole kuitenkaan varsinainen arvostelu, vaan vertailu kahden samankaltaisen puhelimen välillä, jotka ovat Nokia N97– ja HTC Touch PRO2. Molemmista älypuhelimista löytyy suuri kosketusnäyttö ja QWERTY-näppäimistö, joten niiden välillä on erittäin mukava nähdä kunnon vertailu.

Pulkkinen vertailee videossa keskenään muun muassa laitteiden rakennetta, QWERTY-näppäimistöä, kosketusnäyttöä, nettiselainta ja multimediaominaisuuksia. Kaikkiaan videossa käydään läpi 12 eri osa-aluetta, joista molemmille annetaan pisteitä suorituksen mukaan. Kumpi sai enemmän pisteitä? Se selviää katsomalla video!

Kyseessä on todella kiinnostava vertailu ja siitä on varmastikin apua, jos ostopäätöksen tekeminen kyseisten mallien välillä on hankalaa.

Lähde: TeknoReview

2 kommenttia

  1. Aika hyvä arvostelu. Velj poika kävi jenkeissä työmatkan ja sai käyttöönsä paikallisen verkon iPhone 3GSn. Ennen niin N97 kehuneena tuo HTClle häviäminen ei nyt tuntunut missään. Sanoipa kuitenkin et kyllä N97 ihan käyttökelpoinen puhelin on, jopa hieman älypuhelintakin siinä on, mutta huikea on ero iPhoneen. Se ”äly” tulee juuri siittä kuinka helppoa laitteella on saada jotain aikaan ja kuinka paljon erilaisia juttuja sillä voi tehdä.

    No veli toi mukanaan iPod Touchin ja sillä pari päivää leikkineenä olen päätynyt siirtämään oman N95 syrjään ja ostamaan iPhonen. En menisi sanomaan, että iPhonen näppäimistö ois parempi, mutta veli meinas että viikon käytön jälkeen se toimii aivan uskomattoman sulavasti, jopa yhdellä kädellä.

  2. En ole tuloksesta lainkaan yllättynyt. Ainut hyvä puoli omasta mielestäni N97:ssa on kamera. Ja widgetitkin voisivat olla ihan käteviä, mutta ehkä jotenkin eri tavalla toteutettuna. Rauta on jo vanhanaikaista, mutta ehdottomasti huonoin puoli koko puhelimessa on S60. Joskus vanhoina hyvinä aikoina sekin oli hyvä, mutta nykyään en voi ainakaan itse siihen enää palata. Androidin käytettävyys on jotain aivan omaa luokkaansa S60:n verrattuna! Samoin on muidenkin älypuhelinkäyttisten kanssa, esim. WM ja iPhone OS ovat myös paljon parempia kuin S60!

    Toivottavasti Symbianin säätiöiminen tuo uutta meininkiä Symbianin järjestelmien kehittämiseen, Nokia vetoisena tulos on karmea!

Kommentointi on suljettu!