Garmin-Asus Nuvifone G60- ja Nuvifone M20 -mallien toimitukset alkavat vihdoin

Garmin-Asusin navigointiin erikoistuneita Nuvifone G60– (kuvassa) ja Nuvifone M20 -malleja on odotettu markkinoille jo pitkään. Erityisesti G60-malli, joka oli alun perin Garminin oma projekti, on myöhästynyt kerta toisensa jälkeen. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että molemmat mallit ovat saapumassa myyntiin ainakin osassa päin maailmaa aivan lähiaikoina.

Tietojen mukaan Garmin-Asusin kaksikko tulisi myyntiin ainakin Malesiassa seuraavan 30 päivän sisällä, kertoo MobileHornet-nettisivusto. Sen lisäksi EngadgetMobile sanoo kuulleensa, että puhelimet saapuvat Singaporeen ja muutamiin muihin Aasian maihin heinä-elokuussa. Edellä mainitut tiedot viittaavatkin vahvasti siihen, että Garmin-Asus on vihdoin saamassa kaksikkonsa myyntiin. Vielä on kuitenkin epäselvää, milloin uutukaisia voidaan odottaa esimerkiksi Euroopan markkinoille.

Molemmat Garmin-Asusin puhelimista painottavat navigointiominaisuuksia, mutta siitä huolimatta niistä löytyy myös eroja. Nuvifone G60 pohjautuu avoimeen Linuxiin, kun taas M20 luottaa Windows Mobileen. G60-mallin keskeisiä ominaisuuksia ovat 3,55 tuuman kosketusnäyttö, kolmen megapikselin kamera, GPS ja neljän gigatavun sisäinen muisti. M20-mallista löytyy 2,8 tuuman kosketusnäyttö, kolmen megapikselin kamera, GPS ja neljä tai kahdeksan gigatavua sisäistä muistia.

Malesiassa Nuvifone G60:n hinta pyörii noin 360 eurossa ja M20-mallin saa itselleen noin 420 eurolla.

2 kommenttia

  1. Testien mukaan TomTom on parempi navigaattori kuin Garmin, joten iPhone TomTomilla (ei ole vielä julkaistu) lienee parempi vaihtoehto kuin tämä.

  2. mee sä peevee vaa nukkuu ku et mitää tajua mistää

Kommentointi on suljettu!