Muuntautuva Modu-puhelin kauppoihin Israelissa

Modu

Vieläkö muistat Modun? Kyseessä on jo pitkään kehityksessä ollut matkapuhelin, joka pyrkii eroamaan muista tämän päivän puhelimista hämmästyttävällä muuntautumiskyvyllään. Viimeisimpien tietojen mukaan israelilaisen Modun omaa nimeä kantava puhelin olisi vihdoin saapumassa kauppoihin ainakin sen kotimarkkinoilla. Vielä on epäselvää, tuleeko muuntautumisen mestari myyntiin myös muualla päin maailmaa.

Modu-puhelin koostuu pienestä keskusyksiköstä (yllä olevassa kuvassa keskellä), joka tarjoaa ainoastaan perustoiminnot. Ideana on, että jokainen voi rakentaa puhelimestaan mieleisen erilaisten koteloiden avulla, jotka tuovat mukanaan eri ominaisuuksia. Tarkoitus on luoda puhelin, jonka voi uusia ilman suuria investointeja.

Itse keskusyksikkö eli Modu on erittäin pieni ja kevyt laite, josta löytyy kaksi gigatavua sisäistä muistia, musiikkisoitin, uniikki näppäimistö ja 1,3 tuuman näyttö. Modu tukee ainoastaan 2G-yhteyksiä, mutta kehitteillä on ilmeisesti myös 3G-yhteyksiä tukeva versio.

Modu

Tietojen mukaan Modu saapuu Israelissa kauppoihin 22. heinäkuuta 130 dollarin hintaan. Puhelimen mukana toimitetaan yksi kotelo.

Lähde: EngadgetMobile