Nokia muutti Ovi Files -tiedostopalvelun ilmaiseksi

Nokia Ovi Files

Nokia on muuttanut aiemmin Files on Ovi -nimellä tunnetun Ovi Files -tiedostopalvelun ilmaiseksi. Kyseessä on palvelu, joka mahdollistaa omalla kotikoneella olevien tiedostojen tarkastelemisen esimerkiksi matkapuhelimella.

Ovi Files -tiedostopalvelu koostui aiemmin kuukausi- tai vuosimaksusta, joka määräytyi halutun tilamäärän mukaan. Tarjolla oli 10 GB:n ja 30 GB:n paketit, joista pienempi maksoi 6,99 kuussa tai 49,99 vuosimaksulla ja isompi 12,99 kuussa tai 99,99 vuosimaksulla. Nyt palvelu on kuitenkin kaikkien käytettävissä täysin ilmaiseksi. Maksun suorittaneille asiakkaille tullaan palauttamaan rahat jäljellä olevasta ajasta.

Liikkuva pääsy tiedostoihin on perusosa mobiilia elämäntapaa. Muuttamalla Ovi Files ilmaiseksi Nokia saa lisää käyttäjiä Oviin ja vauhdittaa näin uusien ominaisuuksien kehittelyä Filesiin ja Oviin”, perustelee Nokia palvelun muuttamista maksuttomaksi.

Ovi Files -palvelun kautta käyttäjä pääsee käsiksi kotikoneella oleviin keskeisiin tiedostoihin, kuten valokuviin, musiikkiin ja dokumentteihin. Palvelun kautta on myös mahdollista lähettää tiedostoja ja kokonaisia kansioita ystäville matkapuhelinta käyttäen.

Tiedostopalveluun pääsee käsiksi täältä.

Lähde: The Nokia Guide

4 kommenttia

 1. Tuota olisi ihan hauska kokeilla, nykyisellään tuo ei vaan käsittääkseni tue Linuxia eli toistaseksi en voi kokeilla…

  1. On tosiaan harmillista, että suurin osa Nokian palveluista toimii ainoastaan Windowsilla. Linux- ja Mac-tukea kaivattaisiin kovasti.

   1. Niin no Nokian oven palveluista kuitenkin vain Ovi Maps ja Ovi Files vaatii Windowsin. muuten sivusto toimii ihan ok linuxissa, mukaanlukien Ovi Store.

    Mut joo Nokian tietokoneelle asennettavat sovellukset vaatii tällähetkellä kaikki Windowsin, mikä on harmillista.

 2. Nokialla olisi tosiaan tekemista alustayhteensopivuuden kanssa. Ovi Mapsia en saanut toimimaan, kun eipa ollut tukea 64-bittiselle Internet Explorille ja Firefoxista ja Safaristakin oli liian uudet versiot… Naytti myoskin pikaisella kokeilulla, etta Ovi Files Connector softa PC:lle oli allerginen Windows 7:lle ja kaatui samantien aina kun sen yritti kaynnistaa.

Kommentointi on suljettu!