Nokia vahvisti 6760 slide -mallin tulon Eurooppaan

Nokia 6760 slide

Nokia on vahvistanut alun perin Yhdysvaltojen markkinoille julkaistun ja nimellä Surge tunnetun mallin saapumisen Eurooppaan nimellä 6760 slide. Asian suhteen pyöri netissä huhuja jo aiemmin, mutta nyt Nokia on virallistanut puhelimen tulon Conversations -bloginsa kautta.

Nokia 6760 slide on keskihintainen Symbian S60 -pohjainen älypuhelin, josta löytyy QWERTY-näppäimistö. Puhelinta markkinoidaankin viestittelyyn keskittyneenä laitteena ja sen sanotaan olevan omiaan käyttäjälle, joka seuraa sosiaalisia palveluita ja käyttää paljon pikaviestimiä. Puhelimella kehutaan pääsevän käsiksi helposti esimerkiksi Facebookiin ja Twitteriin.

Tekniseltä puolelta puhelimesta löytyy 3G-yhteydet, 2,4 tuuman QVGA-näyttö, microSD-muistikorttipaikka, A-GPS, Bluetooth ja FM-radio. Nokia on yllättäen varustanut 6760 sliden Yhdysvalloissa myytävää Surge-mallia paremmalla kameralla. Eurooppaversiosta löytyy nimittäin 3,2 megapikselin kamera, kun Surgessa megapikseleitä on vain kaksi.

Nokia 6760 slide -mallin hinta on 199 euroa ennen veroja ja muita lisiä. Puhelin tulee markkinoille kolmannella vuosineljänneksellä mustana, mutta tulossa on myös punainen ja valkoinen versio.

4 kommenttia

  1. Vähän vaikuttaisi siltä, että qwerty-näppäimistöt on seuraava ”juttu” puhelimissa. Ja tällä kertaa Nokiakin on ihan kiitettävästi mukana! Kunhan eivät vaan unohtaisi kosketusnäyttöjä Nokialla, ne tuskin ovat kuitenkaan menossa minnekään!

    1. Näin on. Kerrankin Nokia on jossain muita edellä. Yhtiön QWERTY-mallithan ovat myyneet erittäin hyvin. 🙂

  2. Ei se edellä ole qwertyssäkään. Eikä myöskään kallistuvassa näppäimistössä.
    Kyllähän esim HTC:llä on ollut qwertyä tarjolla jo useita vuosia 🙂

  3. Ei se QWERTY ole kaikki kaikessa, itselleni on tärkeää kännykän helppo käytettävyys yhdellä kädellä, QWERTY kun vaatii käytännössä molemmat kädet. Itse kirjoittelen viestit sun muut E51:llä, ihan riittävän nopeasti sujuu perusnäppäimistölläkin.

Kommentointi on suljettu!