Nokialta tulossa merkittävä päivitys 5800 XpressMusicille

Tietojen mukaan Nokia on työstämässä uutta ohjelmistopäivitystä suositulle 5800 XpressMusic -mallille. Kyseessä on merkittävä päivitys, jonka odotetaan tuovan paljon parannuksia ohjelmistoon muun muassa kineettisen selauksen muodossa. Tietojen valossa vaikuttaa siltä, että ohjelmistoon tullaan lisäämään uudistukset, joita on löydetty tulevasta 5530 XpressMusic -kosketusnäyttöpuhelimesta.

Nokia 5800 XpressMusicin päivityksen kerrotaan uudistavan kotinäkymää, tuovan kineettisen rullauksen nettiselaimeen ja parantavan kameran toimintaa sekä käyttöliittymän herkkyyttä. Uudistettu kotinäkymä tarkoittaa ilmeisesti tärkeimpien kontaktien, pikakuvakkeiden ja mahdollisesti myös musiikkisoittimen pikanäppäinten tuomista työpöydälle. N97:n kotinäkymän tasoisia ominaisuuksia ei ole kuitenkaan odotettavissa.

Uudistettu kotinäkymä ja kineettinen rullaus ovat jo osa halvempaa 5530 XpressMusic -mallia, jonka pitäisi saapua myyntiin kolmannen vuosineljänneksen aikana. On siis todennäköistä, että 5800 XpressMusic -kosketusnäyttöpuhelimen päivitys ajoittuu uutuusmallin saapumisen paikkeille.

Lähde: IntoMobile