Verkkokauppa vuoti Sony Ericsson XPERIA X3 -mallin nettiin

Sony Ericsson XPERIA X3

Aiemminkin vielä julkistamattomien matkapuhelinten tietoja nettiin ennen aikojaan levittänyt Expansys on tällä kertaa vuotanut Sony Ericsson XPERIA X3 -mallin tekniset tiedot kaikkien nähtäville. Kyseessä on Android-pohjainen kosketusnäyttöpuhelin, joka on aikaisemmin tunnettu pelkästään koodinimellä Rachael.

Sony Ericsson XPERIA X3 on japanilaisruotsalaisen matkapuhelinvalmistajan ensimmäinen Android-pohjainen puhelin. Toissa viikolla nettiin levinneen videon perusteella yhtiö tulee rakentamaan Googlen käyttöjärjestelmän päälle oman käyttöliittymän, joka tekee laitteesta persoonallisemman. Uutuudessa tulee näillä näkymin pyörimään Androidin 1.5-versio.

Uutuusmallin ominaisuudet ovat varsin vakuuttavia. Puhelimen näyttö on kooltaan neljä tuumaa ja se on tarkkuudeltaan 800 x 400 pikseliä. Yhteyksien osalta XPERIA X3:sta löytyy HSDPA 10 Mbps, HSUPA 2 Mbps, WiFi ja Bluetooth. Laitteen muita ominaisuuksia ovat A-GPS, microSDHC-muistikorttipaikka ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Sony Ericsson XPERIA X3:n julkaisuajankohta pysyy edelleen pimennossa ja edes Expansys ei uskalla heittää vielä arviota puhelimen myyntiintuloaikataulusta.

Lähde: UnwiredView