Applelta tulossa kosketusnäytöllinen tablet-tietokone Verizonille loppuvuodesta?

Apple

Huhumylly pyörii jälleen. Tällä kertaa kohteena on Apple, joka on The Streetin Scott Moritzin mukaan tuomassa markkinoille kosketusnäytöllisen tablet-tietokoneen. Tietojen mukaan Applen tablet-kone tulee myyntiin Yhdysvalloissa Verizon-operaattorin kautta vielä ennen vuoden loppua. Yhtiön arvellaan sijoittavan uuden laitteen julkaisu lomakaudelle, joka on merkittävä myyntikausi rapakon takana.

Moritzin mukaan Verizonin on tarkoitus tarjota asiakkaille monivuotista datasopimusta, jotta itse laitteen hinta saadaan alhaiseksi. Apple on itse aiemmin kertonut, että se ei kykene tuomaan markkinoille alle 500 dollarin hintaista kannettavaa, jolla pystyttäisiin tarjoamaan tarpeeksi laadukas käyttökokemus.

On todennäköistä, että Apple haluaa tehdä yhteistyötä Verizonin kanssa juurikin laitteen hinnan takia. Yhteistyön avulla mahdollisen tablet-koneen aloituskustannukset asiakkaille saadaan pidettyä matalina. Operaattorit ovat perinteisesti pystyneet tarjoamaan laitteita kohtuullisen edullisesti, jos asiakas sitoutuu useamman vuoden pituiseen sopimukseen.

Itse laitteen ominaisuuksista ei tiedetä kovinkaan paljon. Huhut kertovat, että se saattaisi muistuttaa iPod Touchia ja sen näyttö olisi kooltaan 9 tai 10 tuumaa.

Verizon on USA:n suurin operaattori. Se on liitetty Appleen jo aiemminkin muun muassa iPhone Lite -huhun osalta, joten on mielenkiintoista seurata tilanteen kehittymistä.

Lähde: UnwiredView ja Mac Rumors

1 kommentti

  1. Tämä ei tunnu oikein ihmisiä innostavan, koska on vaikeata löytää markkinarakoa älypuhelimen ja minikannettavan välistä.

Kommentointi on suljettu!