Muuntautumiskykyinen Modu-puhelin ensitestissä

Modu ja iPhone

Aikaisemmin tälle viikolle uumoiltu Modu-puhelimen myyntiin saapuminen Israelissa osoittautui oikeaksi. Muuntautumisen mestari on nyt saatavilla kotimarkkinoillaan Cellcom-operaattorin liikkeistä. Modu maksaa noin 130 dollaria, johon sisältyy itse keskusyksikkö ja yksi vaihdettava kotelo (jacket).

Uutuudesta on vihdoin luettavissa myös ensimmäinen testi, jonka on tehnyt Mobo.co.il-verkkosivusto. Testissä käsitellään muun muassa puhelimen rakennetta, ominaisuuksia ja muutamia koteloita, joita puhelimeen on saatavilla. Mukana on myös livekuvia, joista käy ilmi, miten itse Modu-keskusyksikkö asetetaan koteloihin.

Mobo.co.il kehuu Modua kiinnostavaksi laitteeksi, mutta sen koko potentiaalia ei ole sivuston mukaan vielä onnistuttu saamaan esiin. Arvostelija sanoo itse keskusyksikköä jopa liian pieneksi ja näytön koosta johtuen valikot ovat hankalia käyttää. Saatavilla olevat kotelot eivät myöskään ole tarpeeksi innostavia. Vaikuttaakin siltä, että vaikka Modun kehitys on jatkunut pitkään, niin se tuli siitä huolimatta markkinoille liian aikaisin. Toivottavasti yhtiöllä on kuitenkin resursseja kehittää ideaa eteenpäin, koska siinä on aineksia menestykseksi.

Modu on samannimisen israelilaisen yhtiön kehittämä modulaarinen matkapuhelin. Yhtiön ideana on tarjota käyttäjille yksinkertainen Modu-keskusyksikkö, johon voidaan lisätä ominaisuuksia erilaisten koteloiden avulla. Tällä hetkellä tarjolla on kohtuullisen yksinkertaisia koteloita, mutta huhujen mukaan tulossa olisi muun muassa kosketusnäytöllä varustettu kotelo.

Lähde: EngadgetMobile