Lisää tietoa Google Androidin ”Donut” -päivityksestä

Android Donut

Google on julkaissut kaikessa hiljaisuudessa uuden alpha-version tulevasta AndroidDonut” -päivityksestä. Se on järjestyksessään toinen merkittävä päivitys Googlen avoimelle käyttöjärjestelmälle ja tuo näin ollen mukanaan bugikorjausten lisäksi myös kokonaan uusia ominaisuuksia.

Uuden alpha-version myötä käyttäjät ovat päässeet kokeilemaan Androidin tulevaa versiota ja ovat samalla löytäneet ainakin osan uusista ominaisuuksista. Mielenkiintoisimpia uudistuksia ovat luultavastikin kunnollinen monikosketustuki, CDMA-tuki, text-to-speech-toiminto, parempi haku ja automaattiset varmuuskopiot. Mukana on myös WPA- ja VPN-tuet sekä paljon uusia widgettejä, joiden avulla voi muun muassa säätää näytön kirkkautta suoraan työpöydältä ja kytkeä eri yhteyksiä pois ja päälle. Testaajat sanovat myös yleisen suorituskyvyn parantuneen.

Osa yllä olevista tiedoista on kuitenkin kumottu toisaalla. Googlen virallisella keskustelupalstalla Androidin kehityksessä mukana oleva Romain Guy sanoo, että uudessa versiossa ei ole monikosketustukea. On siis vielä hieman epäselvää, mitä uutta ”Donut” loppujen lopuksi sisältää.

Google Android ”Donut” -version valmistumisajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Lähde: MobileCruch